Karlskoga Golfklubb

Karlskoga Golfklubb

http://www.karlskogagk.se

Till Karlskoga Golfklubb byggdes en ny sida som skulle vara lite mer inbjudande och ha ett enklare sätt att finna information. En sökfunktion underlättar att hitta precis det besökaren letar efter. En tydlig toppnavigering gör det lätt att hitta rätt avdelning på sidan beroende på om du är medlem, gäst eller helt enkelt bara vill veta mer om klubben.

Nyheter presenteras på startsidan tillsammans med integration mot sociala medier såsom Twitter och Facebook.
Protokoll och övriga dokument laddas enkelt upp via administrationsgränssnittet.

Sidan har även integrationer mot Golfens IT-system som som ägs av Svenska Golfförbundet. Anmälnings-, start- och resultatlistor hämtas från Golfens IT-system och presenteras med samma utseende som resten av sidan.

Gå till Karlskoga Golfklubb
secondQuote.GetProperty("quoteAuthor").Value
JC Media har producerat och levererat en hemsida som är både lättöverskådlig och tilltalande på kort tid. Integrationen med Golfens IT-system ger oss möjligheter att presentera relevant information på sidan på ett enkelt sätt. Nyhetsflödet på sidan är sammankopplat med de sociala medier vi använder för att nå ut med färsk information snabbt till våra gäster och medlemmar. Jag kan varmt rekommendera JC Media, de håller vad de lovar! Marcus Grimstad
Kanslichef, Karlskoga Golfklubb